Brak informacji

Dobre, dnia 2010-07-23


GZAS 341/1/2010


 


 


 


Ogłoszenie o przetargu



 


Gminny Zespół Administracyjny Szkół w Dobrem ogłasza przetarg w formie przetargu nieograniczonego na dostawę artykułów żywnościowych, tj. mięsa, wędlin, nabiału, tłuszczów, ryb, jaj, warzyw, owoców, pieczywa, przypraw, słodyczy, produktów zbożowych w okresie od 01-09-2010 r. do 31-12-2010 r. do stołówki szkolnej w Dobrem.


Szczegółowy asortyment i ilości zgodne z pakietami stanowiącymi załącznik nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.


Zainteresowani przetargiem mogą odebrać „Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia” w Gminnym Zespole Administracyjnym Szkół w Dobrem, ul. Szkolna 3, 05-307 Dobre, pokój GZAS codziennie w dni robocze w godz. 800 – 1600 lub za zaliczeniem pocztowym.


Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia jest zamieszczona na stronie:


www.gminadobre.bip.net.pl


Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, gdzie część stanowi poszczególny pakiet wg załącznika nr 1 do SIWZ.


Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.


W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 i nie są wykluczeni na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo Zamówień Publicznych ( Dz.U. z 2007r. Nr 223, poz. 1655 z późn. zm.) i spełniają wymagania Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.


Wadium nie jest wymagane.


Kryteria oceny oferty: cena 100%


Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego – pokój GZAS. Termin składania ofert upływa dnia 18-08-2010 r., do godz. 10.00.


Otwarcie ofert nastąpi 18-08-2010 r., o godz. 10.15 w GZAS Dobre ul. Szkolna 3.


Termin związania ofertą 30 dni od dnia upływu składania ofert.


Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej.


Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów.


Zamawiający nie przewiduje aukcji elektronicznej.



Osoba upoważniona do udzielania wyjaśnień oferentom – P. A. Tokarska, ( dni pracy) w godzinach 8.00 – 10.00, nr telefonu (25) 757-10-77 lub (25) 757-12-01.

Accessibility